Podešavanje e-shop sistema

Izgled web prodavnice

1. Izbor predefinisanih šablona

Naš sistem ima u ponudi velik izbor šablona koje, možete da koristite u svojoj web prodavnici.


Na primer samostalno možete da izmenite logo stranice, fav ikonu, vodeni žig, pozadinu, ili da unapred postavite sliku za proizvode i kategorije.

Takođe, možete da podesite i slike za označavanje proizvoda, izmenu boje oznaka, tip ili veličinu slova.
U administraciji možete da podesite u kojoj koloni će se prikazivati funkcije.


Atomer takođe, Vam pruža mogućnost izmene CSS stilova. Postoji mogućnost slanja svoje vlastite CSS datoteke ili jednostavno u administraciji sačuvati svojstven CSS kod.


Lista svih šablona, koje su u dispoziciji možete da pogledate u administraciji Vaše web prodavnice. Nemate još kod nas web prodavnicu? Registruj je još danas!

 

2. Izmena zaglavlja i obojenosti

Izmena zaglavlja i obojenosti podrazumeva izmenu boja na stranici (svih elemenata kao u pozadini menija, kategorija i sl.). Pripremićemo novu pozadinu stranice i uredićemo zaglavlje. Raspored prodavnice se neće izmeniti, ali i naprek tome Vaša web prodavnica može da se razlikuje od ostalih web prodavnica.

3. Izrada jedinstvenog web dizajna prema Vašim zahtevima

Dizajn po meri podrazumeva jedinstven dizajn tačno prema Vašim zahtevima. Imaćeš dizajn web prodavnice koji se razlikuje od svih web prodavnica u svetu.

 

 

Izrada logotipa

Izrada logotipa podrazumeva izradu logotipa za Vašu web prodavnicu u skladu sa Vašim zahtevima.

 

Ostale grafičke usluge

U slučaju ako želite možemo Vam ponuditi ostale grafičke usluge, kao kreiranje banera, tako i uređivanje stranice i slično. Dovoljno je da kontaktirate tehničku podršku za više informacija o ovoj usluzi.

Svojstva sistema Iznajmljivanje web prodavnica Šta može da pruži Atomer Kontaktirajte nas
© 2011 - 2020 Atomer.rs