Podešavanje e-shop sistema

Šablon jednoproizvodne prodavnice

Šta je to jednoproizvodna prodavnica?

Jednoproizvodna prodavnica je usmerena na prodaju konkretnog proizvoda. Jeste jednostavna, pregledna i zaljubiće te se u nju na prvi pogled. Kupci će naći tačno ono što trebaju bez dugog traženja. Možete je spojiti sa socialnom mrežom Facebook.

Samostatna kupovina proizvoda je jednostavna! Pri kupovini je dovoljno da proizvod ubacite u korpu, popunite narudžbenicu i izabrate način dostave i plaćanja. Već za jednu minutu možete lako i brzo da kreirate svoju vlastitu jednoproizvodnu prodavnicu.

 

Kada koristiti jednoproizvodnu prodavnicu?

Korišćenje je preporučljivo kada želite da prodajete proizvod, koji se prodaje masovno, u velikom broju i ima dobru cenu. I ako želite da prezentujete pobliže dat proizvod.

Funkcije jednoproizvodne prodavnice

Na svoju prodavnicu možete da dodate galeriju proizvoda, karakteristike proizvoda, varijante proizvoda, Facebook Like dugme, banere u gornjem delu stranice, i naravno opis proizvoda sa mogućnošću ubacivanja fotografija, video klipova sa youtubecom.

Web prodavnica podržava najkorišćenija plaćanja pri kupovini proizvoda kako pouzećem, bankovnim transferom ili uplata platnom karticom. Svi tekstovi se mogu u potpunosti uređivati preko administracije.

Pomoću jezične mutacije možete prevesti svoju prodavnicu u drugi jezik, tako će vas naći i kupci iz inostranstva.

Dizajn jednoproizvodne šablone

Jednoproizvodna web prodavnica nalazi se u našem sistemu kao šablona Thorium. Šablonu Thorium možete u svako doba da izaberete u našoj administraciji i da je podesite, dajemo je besplatno.
Naravno postoji mogućnost izabrati varijantu boje šablone. U Administraciji možete promeniti i pozadinu stranice. Takođe možete da menjate banere koji se vrte u gornjem delu stranice. Preko CSS-a ožete promeniti boju šablone.

 

Koliko košta jednoproizvodna web prodavnica?

Plaćate samo za funkcije, tojest Atome, za koje se odlučite da koristite u svojoj jednoproizvodnoj prodavnici.
Funkcija jednoproizvodne prodavnice kreće se od iznosa 368 dinara* za mesec.

 

*Cena uključuje Atomi Narudžbine, Proizvodi i kategorije, Rok dostave, Način dostave i plaćanja i Kupci predplaćeno za 360 dana."

Svojstva sistema Iznajmljivanje web prodavnica Šta može da pruži Atomer Kontaktirajte nas
© 2011 - 2019 Atomer.rs