Obilazak

Aministracija, koja će ti olakšati posao

1. Svako može da je savlada

Administracija sistema Atomer-a je pripremljena tako, da bi na njoj mogao svako da radi. Na osnovu naših dugoročnog iskustva kreirali smo administraciju, koja je inuitivna a korisnik svakog uzrasta može je koristiti maksimalno. 

 

2. Moduli, koji grade tvoju web prodavnicu

Baš zato u ovom delu koristiš jedinstvene module, koje služe za kvalitetan rad web prodavnice. Jedinstvene module možeš da podešavaš prema svojim potrebama. Koristi sistem Atomer maksimalno pomoću svih njegovih osobina!

3. Upravljanje web prodavnicom

Pomoću dela „E-shop“ efikasno ćeš raditi sa porudžbinama, robom i njihovim kategorijama, načina plaćanja, prevoza, kupaca. Sistem Atomer ti donosi  kvalitetan detaljan pregled porudžbina, u kojem odmah vidiš  šta je kupac poručio, koju količinu proizvoda, koji način plaćanja i način dostave je izabrao, takođe ime kupca sa adresom. Lako i jednostavno možete dodavati i izmenjivati robu, koja je u ponudi.

 

4. Podešavanje modula po tvojoj želji

U ovom delu možeš dodavati/oduzimati pojedinačne module, koje koristiš u svojoj web prodavnici.. Takođe vidiš, koliko pojedinačni moduli koštaju, zavisno od toga koliko ih možeš poručiti i u zavisnosti koje je stanje tvog kredita.

 

5. Aktivacia modula

Neodgovara ti neki  modul? Isključi ga! Trebaš neki modul? Poruči ga! To je jednostavno, dovoljno je izabrati za koji period želiš da poručiš atom i imaš ga! U preglednoj listi vidiš, koje module imate uključene, koliko će dugo još biti aktivni i kada se njihovo važenje produžava.

 

Svojstva sistema Iznajmljivanje web prodavnica Šta može da pruži Atomer Kontaktirajte nas
© 2011 - 2020 Atomer.rs